Despre noi


Compania Punct Fix Cadastru  a fost înființată în anul 1995 și are sediul central în București, unde beneficiem de o echipă cu pregătire de specialitate la cele mai înalte standarde și de echipamente performante, de ultimă generație în domeniu.

Societatea a reușit să capteze atenția companiilor naționale cu pretenții în domeniu, oferind servicii profesionale de topografie inginerească, de cadastru general și de specialitate, precum și servicii de consultanță în domenii conexe tuturor ramurilor topografiei.

Proiectele sunt întocmite de o echipă competentă, tânără şi dinamică, formată din experţi – ingineri geodezi autorizaţi de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Angajaţii noştri garantează succesul proiectelor desfășurate prin competitivitate și responsabilitate, având totodată cea mai bună pregătire, cunoştinţe şi experienţă profesională excelente.

Vă punem la dispoziţie inclusiv servicii de notariat pentru legalizarea actelor necesare, transparenţă şi timp redus pentru întocmirea documentaţiilor în vederea depunerii la OCPI, toate la preţuri corecte.

Consultanţa este gratuită pentru cei care contractează lucrări cu firma noastră.